Inlägg

Visar inlägg från januari, 2021

Det gick fint!

Språkstudierna har börjat ypperligt!  Tyskan var den första, som började på distans, jag tycker, att vi gjorde det bra. Programmet  var redan bekant, då jag har använt det redan i höstas med karaokegruppen. Jag har tyckt om att studera,  det har varit bra! 

Fint!

Det kommer att vara fint, det kommer att vara roligt. Hoppas att allt går bra, det  är roligt att studera på distans. Jag får vara nöjd med det här. Får se, hur allt ska börja gå. Allt ska nog vara bra! 

Språken på distans!

För några dagar sedan fick jag ett meddelande, att våra språkkurser ska vara på distans. Jag hade bra erfarenheter från karaoken i höstas, språkkurser kan också  varit bra. Jag är mycket positivt inställd på det här, allt ska gå fint! 

Herregud!

Hur skall man komma ihåg säkerhetsdistansen på över två meter? Hur långt bakåt ska man gå i butiken när man har handlat och skall köa till kassorna? Den här nya distansen är på grund av det muterade coronaviruset, som smittar mycket lättare. Jag kollade, hur bra man kan hålla distansen, vi hade åtminstone fyra meters distans. Men jobbigt ska det bli!