Inlägg

Visar inlägg från februari, 2021

Vad har jag gjort

På lördagen spelade jag in en videohälsning till Norra Finlands TPS-anhängare. Det var inte alls sånt, som jag inte skulle ha bestämt, om jag inte hade vetat, varför jag vill göra det. Jag ville tacka dem för det, att de hade orkat komma till Åbo, det vat speciellt också för mig. Så fint att TPS har anhängare också på distans! 

Inte ännu utegångsförbud

Vilken tur, att vi inte ännu har utegångsförbud! Jag pratade med en väninna och vi funderade, är man i ett demokratiskt Finland, om det blev ett utegångsförbud. Är man i Finland överhuvudtaget?  Den frågan ställer man nog, om restriktionerna blir ännu mera skärpta. Beredskapslagen tas inte i bruk. 

Super!

Fint har det gått, allt börjar vara bra. Jag gillar att umgås, det skall jag ta tillbaka då coronaläget normaliseras. Jag är beredd att studera på distans även om läget gjorde närundervisning möjligt. Men tycker nog, att det inte har varit stlrre problrm.  . 

För mitt hockeylag

Jag har tyckt om att följa TPS i många år. Jag vet inte, om det har varit redan då vi bodde i Dalsbruk, men jag misstänker att det var under den tiden. Jag har varit med på många matchresor, men några gånger också självständigt. Jag har  varit med på fankryssningar, det har varit roligt. Januari 2019 träffade jag TPS-anhängare från norra Finland, det var en överraskning för mig, jag hade tänkt, att TPS-anhängare finns bara i Åbo och omnejd. Gemensamt för oss alla är TPS! Svartvita TPS, nu, alltid, för evigt! 

Tack för myndigheterna!

Egentliga Finlands hälsovårdsmyndigheter har gjort bra arbete under coronaepidemin. Det är säkert inte roligt, att man måste begränsa det normala livet av landskapets invånare, men det har varit så här under ett års tid. Jag måste nog säga, att bra jobbat, våra myndigheter har jobbat bra!