Inlägg

Visar inlägg från mars, 2021

Positivt fräckt

Det har varit så roligt att följa med ishockey och volleyboll, tionde gången då LP Viesti vann. Sedan 2009 har LP Viesti varit med i finalen, sedan dess har jag varit med i fangruppen. Alla gånger har jag inte varit med, men har haft lagandan med.  Lika har det varit med ishockeyn, allt är bra! 

Ny vecka börjar

Och man börjar redan nu tröttna på coronaläget. Egentligen vill man inte höra på nyheter som har med coronaviruset och göra,  Det ända jag vill är att läget normaliseras oxh man kan leva sity liv normalt igen. Det vill alla. 

Grattis LP Viesti!

På fredagen vann LP Viesti tionde mästerskapet i damligan. Jag vill nu gratulera spelarna, de  har spelat bra. Synd att man har varit tvungen att spela inför tomma läktare, men var och en av oss har fitat på sitt sätt. Vi är så stolta! 

Förstår och inte förstår

Förstår nog det, att man börjar tröttna på de här restriktionerna, men förstår inte, att man ska protestera mot dem.  De är gjorda, att så många som möjligt ska hållas friska från coronaviruset. Jag har varit oerhlrt trött på allt, men klarat mig fint. 

Hockey och volleyboll

Vilken fin matchdag var det på lördagen! TPS spelade mot Ässät och vann, LP Viest vann också och spelar i finalen.Någonting roligt under fortsättande pandemin. Allra mest tycker jag synd om LP Kangasala då de tvingades avbryta sin säsong på grund av coronasmitta och karantän. De hade jobbat bra under säsongen, fansen borde ha haft en chans. Men nu gick det så här. Ledsen är man nog. 

Om jag kunde glömma

Att coronaviruset fortfarande finns kvar. Jag hade funderat häromdagen, varför vi har grälat så mycket, för största delen har det berott på coronaläget. Varken mamma eller jag vill gräla, men det blir gräl ganska snabbt då coronaläget inte ännu är förbi. Då det börjar synnas trötthet, blir det mycket lättare bråk och gräl. Men hoppas pä att det blir bättre tider! 

Många känslor

Månne någonsin har så många känslor gått runt mig som nu. Rädslan har varit den största känslan, jag har varit rädd för att hamna i karantän, som i fjol. Men många av mina vänner sade att det kan hända att man inte hamnar i karantän, det tyckte jag att var bra. Men nu har regeringen inte skrämt oss så mycket som i fjol. 

Mars!

Året har nu gått så snabbt, att mars har redan börjat. Man blir lite fundersam, att året börjar gå så här snabbt. Ju äldre man blir, desto snabbare går åren. Det har jag aldrig kommit att tänkä på, men så yucks det vara. Hoppas på ett fint år, och att coronaviruset inte sätter så mycket käppar i hjuleb!