Inlägg

Visar inlägg från juli, 2021

Duktiga unga!

Fast jag var i ishallen hela tiden, var jag jättenöjd!  Här är man nu sen och väntar på att dagens arbetspass börjar. Många gånger frågade jag om spelarna hade haft roligt. Många av dem svarade ja. Det var jag mycket nöjd av. 

Äntilgen!

Nu har det äntilgen börjat regna! Och nu är den hemska hettan inte mera aktuell. Värmeböljan är det hemskaste jag vet.  Får se 0hurdantbdet ska bli. Temperaturen har blivit mera mänsklig och det är bra. 

Början av sommaren

Det finns mörka moln, men det är sånt som vi inte skulle klara oss. Jag  har hört många gånger efteråt den fina konserten från den fjärde juni.  Dragonmusikkåren spelade den  så fint. Musikkåren dirigerades av Riku och Tomi, de är båda musikmajorer. Fina sommaren allt som allt! 

Min mamma

Mun mamma är inte någon gammal harpa, det skulle vara ganska fult att säga så om en kvinna som är fast i nuet med naglar och tönder. Hon fyller 75 år, men hon är nyfiken flr livet. Mamma kan ha olika åsikter än jag, men vi komner fint överens. Tack för att man har fått ha mamma kvar. 

Tisdag

Med mig har jag allt det, som är glatt. Man skall vara glad trots coronapandemin,  Jag förstår, varför man vill inte luckra upp restriktionerna för tidigt. Men ändp vill man leva så normalt som möjligt. Det här är inte bara jag som tänker så här, alla tänker så.

Är det dumt?

Jag tycker att det inte är dumt att hålla evenemang, men det är dumt, att man inte bryr sig om hälsosäkerheten. Många gånger har man hört att der är dumt att hålla evenemang, men det är inte så. Man ska ha koll på sitt beteende, att coronasmittan inte sprider sig. 

Hoppas på

Att vi inte skulle gå till samhällsspridning och måste skärpa restriktionerna ytterlugare. Det har varit väldigt jobbigt med alla restriktionerna under det här året, gärna skulle man leva normalt. Om vi har mera koll på vårt beteende, allt går bra! 

Vad har TPS - supportrarna gjort?

TPS-supportrarana har gjort mycket under sommaren. Kaustby-familjen har haft sonens målvaktsläger, i Kuusamo har man firat konfirmanden. Massor har vi varit med om, det har varit fint! 

Bara alla skulle tänka lika som jag

Coronaviruset har inte tagit någonting bort, har fått vara nöjd med det mesta. Det ända som har varit lite fegt, har varit den enorma mängden hatpost, som folk har skickat. Hur fint en del fansen beter sig, hur fina kämpar vi har haft.  Om vi tänkte lite annorlunda, skulle det inte finnas hat. 

Inget roligt

Då manma fick känslan av att jag häller mina saker på hennes nacke. Det ät ju inte alls något roligt, men inte är det heller, om mitt sätt att prata blir alltför tjafsigt. Det är onödigt att tjafsa det ena och samma, släppa grodor ur munnen. 

Restriktioner nej tack!

Jag vill leva mitt liv så normalt som möjligt. Jag vill inte begränsa mitt liv. Men man måste bara lyda myndigheterna, något roligt är det inte, det är ju helt klart. Inte är det roligt för myndigheterna att begränsa invånarnas liv. 

Det är fel!

Att folk skickar hatpost till dem som har  varit till Ryssland.  Alla de som har ordnat resor,  alla de som har varit med om att stödja finländska fotbollslandslaget.  Klart, att man är frustrerad, då coronaläget har varit bra, men hatpost är inte det rätta sättet att utpeka frustration.