Inlägg

Visar inlägg från september, 2021

Kolla!

Så fint allting är! Kolla, hur fint det är, då träden ändrar sina färger. Tack för att jag får vara med om allt detvfina, som har hänt. Fint att coronapandemin inte är så övervållande nyhet. Det är också fint att i snaraste framtid behöver man inte ha munskydd. Har blivit lite allergisk mot dem. Men ännu har jag haft då det har varit stark rekommendation för att ha munskydd.

Hoppas...

Att man hittar den här kvinnan snabbt  eftersom hon inte klarar sig. Det var ett ord i polisens Twitter-inlägg, det ordet fäste min uppmärksamhet. Och det var just det, att hon inte klarar av allt. Men i alla fall hoppas jag på ett lyckligt slut!

En märklig ljud

Hörde en märklig ljud under natten,  funderade vad det handlar om. Läste från lokaltidningens webbplats att man letar efter  en 83-årig kvinna, senast har man sett henne här på Glasblåsargatan. Frivilliga räddningstjänsten och Gränsbevakningen deltar i letandet. Men nu är det så här!

Pokemon Go

Äntligen har man en telefon som orkar med Pokemon Go.  Jag har spelat knappt en månad, har verkligen tyckt om det. Nästan 40 kilometer har jag gått allt som allt, det är inte tokigt! Jag är nöjd med min nyt telefon!

Nytt!

Mycket ny musik har man hittat på sistone, det har verkligen  varit fint.  Många gånger har det varit sån  musik, som man inte har hört  tidigare. För mig var till exempel Sonata Arctica och Klamydia helt nyt grupper, men nu har jag lyssnat dem rätti många gånger. Tack för Minä kompisar som rekomnenderar musik,  det är fint!

Saknar grannen!

Om man saknar grannen,  saknar man något som är mycket vikitigt för alla.  Mea har flyttat bort från vårt  hus till en mindre bostad.  Det har inte varit så roligt, eftersom jag  har tyckt om att leka med katterna. Men man behöver inte gå så lång väg,  bostaden är på samma gata. Va bra!