Inlägg

Visar inlägg från november, 2021

Mycket bättre

Då det är lite lugnare, att man inte är med farten på. Förra fredagen allt gick inte då som jag hade tänkt mig, men nu har jag det riktiigt bra! Nu kan jag gå på min kurs, det känns bra!

Musik och fina saker

Alla gånger har det inte varit lika fint. Men jag tycker ändå, att allt har gått rätti så bra. Så fint har det gått för mig, jag gillar det här. Jag hoppas på att jag skulle kunna vara glad!

Fart och språng!

Har gjort många saker under två sista dagarna. På fredagen skulle jag ha gått till italienskan, men det blev tandläkarjour istället.  Min ena tand var så illa inflammerad, att jag var tvungen att gå till jouten och ta bort tanden.  Torsdagen var en likadan dag, Men lördagen hoppas  man på att den ska vara lite lugnare.

Klockan fem på fredagen

Man tänker på massa olika saker. Man tänker på varför man har haft så svårt att förstå saker. Många gånger har man också funderat, varför man är på pension, Det är någonting som jag inte riktigt tycker om. Jag skulle vilja arbeta...

Någonting större!

Ja, det är det minsann  just nu. Har varit ivrig på att ge mitt stöd  till de la som jag har varit med om att stöda den här säsongen. Tuto Volley  kom som ett nytt lag,  man kan hela på dem också på distans. Jag skulle inte vara Tuto hejare utan Timo, som bäst är han i Tyks, eftersom han har haft lungfeber. Allt bra för honom just nu! 

Superfin söndag!

Jag har haft en superfin dag i dag. Har varit i bastun,  ute på länk, gjort massor med saker som har varit roliga. Men så har det handlat on att vara glad och stolt av det som man har gjort under åren. Allt är bra just nu!

Pokemon den bara går framåt!

Hade inte alls tänkt på att mitt Pokemon Go spelande kunde ha gått så här mycket framåt bara på några månader. Tre månader har jag spelat, allt har går fint. Gårdens barn är också stolta, det hörs också på dem! Va fint, allt är bra!

Oj så fint!

Man kan se allt så annorlunda. Man kan se allt negativt, men man kan också ha en positiv blick på sitt liv. Varför söa man kräva  på ett vuxet beteende, då man inte alltid klarar av det. Jag vill ha mitt liv så bra som jag kan ha det just nu. Så här ska det vara!

Dags att handla

Det är det i dag. Mamma behöver inte åka buss, hon får åka med sin kusin och hennes man. Mamma har mycket som ska hämtas i dag, kanske det tyngsta är potatissäckarna. Men då är det bra, att man får åka. Så fint!

Det är så fint!

Att man får höra intressamta radioprogram,  Att man får lyssna på sin favoritmusik. Tack vare minua vänner har jag fått en fin mängd med musik som jag verkligen tycker om. Så kan man tipsa också själv. Jag vill att alla kunde börja sin dag  lika bra som jag.

Massor med musik som har kommit med!

Många vänner har bidragit till att jag har fått mycket musik med mig på sistone. En vän  från Facebook bidrog med Sonata Arctica och Klamydia,  de hade jag inte även  hört! En hel filharmonisk orkester  bidrog till Karl Jenkins  Palladio. Julafton 2020 spelade  Åbo filharmoniska orkester Palladios Allegretto under det ekumeniska tillfället, sedan dess har jag tillsatt den i många spellistor!

Jag vill stöda

En ivrig TPS- supporter,  son har hamnat  till byråkratins provkanin. Och allt bara  på grund av att han använder medicinisk kannabis.  Myndigheterna stämplar dem som narkotikamissbrukare, fast  det inte handlar om det. Jag vill stöda honom så gott som jag kan härifrån Salo, Alla vi är behövliga,också de som har handikapp.