Inlägg

Visar inlägg från januari, 2023

Oj så fint!

Att man fick se, hur fint busschauffören Tero hade repat sig från krocken i november 2022. Han är nu tillbaka på jobb. Han berättade mig att också andra chauffören kommer att återvända, om allt går bra. Jag gjorde en lyckad retur till LP Viestis hejarklack efter en kort frånvaro. Volleyn är mycket mer bekant till mig än korgboll. Men allt är fint, då som det ska vara!

Det här är någonting!

Jag har varit med och gjort tre musiklistor med mina vänner från Tärsky, nu håller vi på med den fjärde listan! Alla qndra har varit med på plats, jag har skickat mina förslag via Messenger. Har varit och kollat,  att där finns fina låtar

Torsdag!

Veckoslutet börjar närma sig! Allt går så snabbt. Jag vet, att ju äldre man blir, desto snabbare går tiden. Men jag tycker också att fast man är under 50 år, tiden går ändå ganska snabbt.  Jag tycker att allt jar gått fint!

Kurser börjar också i februari

Nu har jag två kurser som har börjat i januari, nu har jag två kurser som ska börja under februari. Parkaraoken ska börja den första februari,  några dagar senare börjar italienskan . Der är bra att det inte börjar på en gång under en månad, det är bra så här!

Något att se fram emot!

I år kommer det nog säkert att vara matchen mellan SalPa och TPS. Pratade just om det, åtminstone jag kommer att vara med om och ge annan till det blåvita laget i Egentliga Finlands lokalmatch.  SalPa avancerade efter flera år i tvåan, fint!

Helt annorlunda nyans!

Jag har läst mina blogginlägg från år 2020 och har sett, att jag har varit mycket negativ under det året. Det fanns restriktioner också åren 2021 och 2022, men inläggen var ändå mycket mera positiva än år 2020. Jag vet inte exakt, vad negativiteten berodde på, kanske  det var en orsak att man måste isolera sig under flera månader.  Och också det då man inte hade någonting att göra, det gjorde mig mycket negativ.  Nu är nyansen helt annorlunda och det är bra!

Inte tråkigt alls!

Fast  jag har borttagning av tandsten i dag, det betyder ändå inte att min dag skulle annars vara tråkig. Jag förbereder mig till min rödvita landstigning,  efter min första match med hejarklacken hade jag fått respons att jag hade sjungit bra. Det var klart att jag blev glad!

Gott nytt år!

Salo församling växte till tolv områden, två nya fick vi det här året.  Koskis Tl och St Mårtens kom som nya. Nu återstår det att se, hur invånarna på nya områden ska anpassa  sig att deras församling är en del av en större enhet. Ska nog gå fint!