Inlägg

Visar inlägg från februari, 2023

Jättefint!

Men ändå finns det någonting som jag inte ville ha, nämligen Asperger-syndromem. Trots det har jag valt att vara aktiv, det tycker jag att är ett bra val. Många andra som har Asperger stannar hellre hemma,  men jag vill inte bara vara hemma.  Jag har tyckt att så här är det bra!

Så bra!

Då man tänkte på måndagen, hur fint det var, då man fick återvända efter semestern.  Hade hunnit göra allt som jag  hade planerat till semestern, Hade nog den bästa semesterveckan hittills,  det måste jag säga! 

Vilken lättnad!

Vainion Liikenne trafikerar normalt även om strejken inom bussbranchen skulle börja. Strejken gäller de stora städerna, till exempel  Åbo, Helsingfors och Tammerfors.  Kollade upp vilka bolag strejken berör, Vainion Liikenne  var inte med på den listan. Det är fimt att Vainios duktiga chaufförer behöver inte strejka!

Ett år sen kriget i Ukraina började

Då kriget  i Ukraina bröt ut hade jag sportlov. Precis lika är det också nu, år 2023.  I fjol tänkte man kriget mycket mera än i år, men visst har kriget varit med också i år. I dag är det många som tänker lika som jag. Kriget borde inte ha börjat!

Tänka på musik

Det är det i dag, då det åter är torsdag. Man ska kolla upp alla spellistor man har lagat,  försöka hitta en bra kandidat. Det har inte varit ett stort arbete, men ibland har det varit en aning utmanande.  Men det är bra att man hittar ändå! 

Onsdag

Kan det inte vara vackert väder i dag! Solen lyser så vackert och kölden är inte så bitande som den har varit tidigare. Det är så fint! Allt är så fint! Ska vara glad att dagen är så solig!

Det är ok att ha munskydd!

Jag tycker att det är ok att ha munskydd. Jag har inte tittat neråt, utan jag har förstått. Många har en grundsjukdom, de vill inte ha coronainfektion. Därför använder de fortfarande munskydd. Jag vill inte heller ha coronaviruset, men jag har klarat mig bra uran munskyfd.  Allt ska gå fint!

Det här är bra

Då kurserna inte börjar på en gång, det har gått fint så här.  Man behöver inte tänka, att alla kurser börjar samtidigt,  det har varit bra då en del kurser har börjat i januari och de sista i februari. Allt ska gå fint, det ska ni få se!

Karaoken började bra!

Jag hade en bra början på min parkaraoke. Jag var rädd att jag skulle sjunga  ovanpå den som sjunger med mig, men så tokigt gick det inte. Fast det var allra första gången för mig, var jag inte rädd att jag inte skulle klara mig. Det givk bra!