Inlägg

Visar inlägg från mars, 2023

Tiden den går!

Snart har vi påsken här! Nu har vi palmsöndagen på kommande, det känns som att tiden skulle ha med fart, och det gör den! Maj är alltid den som man väntar allra mest på, men lika är det med sommaren också!

Stora känslor!

Det var det verkligen! Jag hade inte ens tänkt mig att alt det som hände, skulle hända. Första gången i mitt liv var jag under en tifo,  den var stor! Jag funderade, om kraften i mina händer räcker till att hålla tifon uppe så, att den inte ramlar.  Men allt gick bra, tifon var fin. Och Vilpas vann!

Hur fint som helst

Gick italienskan på distans, man hade inte haft det så här efter år 2021, då vi var hela våren på distans på grund av covid19-pandemin. En veckas varseltid hade vi på oss, tur att man har en liten grupp, det går smidigt att ordna distansundervisning. Om vår grupp skulle ha varit större, skulle det inte ha gått så här bra som det gick nu. Det kan hända en gång till, inte alls omöjligt!

Fin match!

Det var det verkligen! Allra finaste var det då Karhubaskets anhängare anlände samtidigt med mig, jag tyckte att det var fint! Andra bussens chaufför uppmärksammade mig,  tryckte signalhorn till mig. Klart att Vilpas var den viktigaste för mig, men jag ville också uppmärksamma Karhubaskets anhängare.  Tack för att jag fick vara med!

Stor besvikelse

Då Tepsi inte gick vidare, men ibland går det så här Men varför ska nan söndra sits då man är besviken. Drt förstår jag inte alls. Man är inte alls sån, att man söndrar. Därför är det svårt att förstå. Men alla har gjort sitt bästa, det räcker.

Det här var inte bra!

Det  här har inte ens hänt mig tidigare. Att jag inte är glad då jag kommer hem från stadsresan. Jag måste prata om det för att det kändes inte alls bra. Men livet skall gå vidare och allt ska gå bra. Det här är jag helt övertygad om. 

Hur kan det vara möjligt?

Att jag hade glömt bort gårdagens match? Jag har alltid skjortan på, om det är match, men nu hade jag helt och hållet glömt bort matchen. Det är inte ofta som det händer åt mig.  Men tycks hända ibland. Jag ska försöka, att det skulle inte hända!

Det här var bra!

Då Vainios chaufförer inte behöver strejka. Det var så bra att man inte behöver tänka någonting extra, hur man ska ta sig framåt. Jag hoppas på att komma till Dalsbruk!