Inlägg

Visar inlägg från augusti, 2023

Så här börjar man onsdagen

Så här snabbt har tiden gått, man tänker inte så mycket. Man försöker njuta av småsaker och lite större saker som finns med i livet, man får lov att njuta av dem. Jag har haft en bra sommar, allt har gått fint. Så bra med allt just nu!

Hem med bruksJonckaren

Ja, det var det dags för i dag då jag startade för att handla. Det fanns också några andra ärenden som jag skulle upprätta, hann sköta allting så snabbt som möjligt. Så klart att jag ville åka hem med min favoritbuss, jag tycker verkligen om att åka med Jonckheere-bussarna. Man är så van vid att åka med dem, nästan alla gånger man har åkt till Dalsbruk eller hem,  då har man fått åka med tvättäkta VDL Jonckheere!

Fin lördag

Så var det igen lördag,  man ska vara glad då det är veckoslut. För mig har det varit en bra vecka, hundarna har tagit väl hand on att jag är på gott humör  Ingen av dessa fina hundar har nisslyckats med glada miner!

Lite semester kvar...

Men jag har hunnit förbereda ganska mycket vad som gäller mina kurser. Man har egentligen inte behövt göra så mycket eftersom kursböckerna för språkkurserna var färdigt hemma från förra arbetsperioden  Nu har jag kopierat noter för min sångkurs, det a  bra, att man hittar något nytt till programmrmet.

Liten stund ännu!

Måste jag vänta innan medborgarinstitutet börjar sina kurser och jag får packa min ryggsöck! Jag har två ryggsäckar som jag skall anvönda turvis,  så att ena veckan har jag den ena och den andra veckan den andra. Jag har inte behövt köpa böcker, böckerna finns redan från förra terminen. Snart skall jag börja, det ska bli fint!

Så fint att höra!

Det har varit fint att höra om en fin skribaresa. Då man har pratat med Marko och lyssnat på honom har man tänkt att resan har varit bra också för honom. Jag hade hamnat mittt på en regnskur, det var den enda gången under juli månaden. Jag kan inte ännu heller förstå, att det var på födelsedagen, men så gick det till!