Inlägg

Visar inlägg från september, 2023

Frost och vind från söder

Jag kan inte förstå, hur mycket sorg det kan komma till en familj under en sommar! Tänkte nämligen på familjen Schukov,  de har verkligen haft  många dödsfall under sommaren.  Ibland har det inte känts så bra för mig heller, jag har inte tyckt om, då andra har haft det tufft med dödsfall och jag behöver inte fundera på det.  Men i alla fall har det gått bra!

Femte listan redan!

Oj, oj! Så här tänkte jag,  när jag kollade upp Spotify. Mina vänner i samlingsplatsen Tärsky hade börjat sin femte lista i Spotify.  Jag har haft två låtar som har varit kandidater, båda kandidaterna finns på listan.  De andra är på plats, jag deltar på distans så, att jag skickar mina låtar via Messenger. Det funkar bra!

Fin morgon

En superfin början på dagen. Jag vaknade tidigt, hade känsla av att dagen ska bli fin. Musiken har varit mycket fin,  på morgon har man lyssnat på musik,  nu lyssnar man på Efterbörsen  på morgon-tv. Så fint!

Det här går inte!

Under flera års tid har man fätt läsa on att TPS-supportrarna inte kan bete sig på bortaresorna. Jag vill ge den nädta bilden av oss, därför har jag inte förstått att man ska bete sig dåligt.  Det här går inte, nu måste man få ordning med det här. Man har orsakat brandlarm,  det är inte okej. Det är inte heller okej  att minderåriga super, och inte det att man bråkar med andra. Nu ska det här beteendet sluta!

Butiken är öppen!

Äntligen är den nya butiken öppen! Man har följt noga med hur den har fått sin skepnad, hela vintern och våren följde man det, många gånger genom bussens fönster då man har kommit hem från centrum. Nu är det superfint då vi har fått en fin butik!

Så fint!

Att medborgarinstitutet har börjat, det har varit så fint att man äntligen har fått börja studierna.Men lefiga dagar känss bra , på tisdagen var jag inte alls till centrum, och der kändes bra. Långa sommarledigheten köndes fint, nu är det full fart! 

Usch!

Med täppta näsan och det enorma nysandet! Jag har nyst flera dagar, måste finnas damm någonstans, eftersom jag nyser och snoret flyger. Nästäppan är det som irritterar mig allra mest, nysandet irriterar inte så mycket.