Inlägg

Visar inlägg från oktober, 2023

Måndag!

Nu är det musiken som gäller! Två timnar, efter det kommer den andra gruppen som är till klockan ett. Jag ska överraska min lärare, Han ska få höra den superfina låten som jag sjöng. Det är det bästa jag kan göra!

Superfint!

Ja ja minsann! Karaoken gick så pass bra att jag hade inte alls tänktcpå det! Tidigare har jag misslyckats med låtar som läraren har valt oss,  men nu hade jag bestämt att jag inte ska misslyckas  Låten var superfin,  nu är det att vänta och se, när jag har möjlighet att lyssna den från Spotify!

Den mest spännande karaokedagen!

Nog är det utan vidare i dag, då vi sjunger låtar som läraren har valt oss. Jag har lyssnat och sjungit min låt, har tyckt, att den är superfin! Jag har satt den på mina Spotify-listor, också därifrån kan jag lyssna på den. Den var så fin, nu är det dags att sjunga!

Inte så mycket ifrågasättning!

Då det finns förnuftiga skäl att spola bort mellanspelningar. Och det är just det som jag har ifrågasatt, för att jag har tyckt att handen går på musknappen alltför ofta.  Ju längre mellanspelningen är, desto mindre tid har man med att sjunga. Det är därför som mellanspelningar spolas bort  eller förkortas. Nu vill jag inte vara den krånliga, som jag hittills har varit. 

För mig själv

Har nog ett önskemål för mig själv också! Att jag inte skulle säga till så kraftigt då mellanspelningar spolas bort. Det är ju förnuftigt att spola dem bort så att de inte tar så mycket tid från sjungandet.  Läraren tycker  att  vi bör ha tid för att sjunga,  därför tas mellanspelningar bort. 

Ett önskemål

Att mellanspelningar inte ska spolas bort, om de är korta. Klart att det ska finnas tid för sång, men ändå tycker jag att man ska inte spola bort alla spelningar. Om spelningen är lång  då förstår man det bra, att den inte behöver vara så lång. Men min låt har ganska korta spelningar. Därför vill jag inte att man spolar bort dem.

Höstlovet har gått snabbt!

Det är någonting som jag inte förstår. Fem dagars period  som har varit fullspäckad med många saker som har varit mycket trevliga. I dag dubbel volleyboll, både damer och herrar spelar i Salohallen. Först spelar damerna, senare herrarna. Det ska bli fint!

En fin låt

Jag hade fått en superfin låt som jag ska sjunga som lärarens val, har tillsatt den på mina Spotify-listor. Först tänkte jag att nu är det en sån låt som jag inte klarar av, men nu är det så, att man klarar sig ändå! Nu har jag hållit på och övat några dagar,  precis hela veckoslutet!

Lärarens val

Veckan efter höstlovet ska vi sjunga låtar, som läraren har valt oss. Jag har redan börjat lyssna oå den som jag ska sjunga, den kändes inte så svår, men under bussresan tänkte jag, att jag inte kommer att klara av det.  Men då jag lyssnar på.min mamma,  då tänker jag att om det ändå skulle  gå. Så fint att  drt ska gå!

Oktober

Mörkt på kvällen, men då fint att  oktobet också finns.  Min mamma tycker inte alls  om oktobrr, vet inte  varför, men förstår väldigt bra. Jag vet, att om ett halvt år kommer flyttfåglarna tillbaka och en ny båtsäsong börjar!