Inlägg

Visar inlägg från november, 2023

Väntar på...

Hunden Huisku, som ska besöka oss i dag. Har lite problem med att höra dörrklockan, men det är så fint att vi får hundbesök, hon behöver inte vara ensam hemma. Det är alltid så roligt att ha hunden med!

Lite utmaningar!

Men det gick ändå ganska bra, trots att jag hade utmaningar med mikrofonen. Jag har vetat det redan från tidigare gånger,  det var inte något nytt för mig. Jag har övat min låt så många gånger,  att jag kan den redan!

Nu ska vi se...

Hur månne  det ska bli,är det jag som ska börja  konserten också hösten 2023?  Det har vi inte ännu bestämt.  Jag  tror nog att någonstans i början finns min superfina låt, jag tycker väldigt mycket om den. Man har lyssnat den i flera omgångar, tyckt om den . Men nog ska det vara fint att sjunga igen,  va bra!

Vilka dagar!

De här sista dagarna har nog varit jätte fina! Har nu hållit på och övat lite grann inför konserter som är nu på kommande  Nu har jag fått två sista övningar och rymmas inför bussresorna, det har gått superfint! Det måste man vara nöjd med, att allt har blivit bra. Nu ska jag öva lite till med den andra sången! Fint ska det gå!

Ingen kurs!

Det hade vi inte den här veckan, eftersom vår lärare hade spelning under veckoslutet. Men nog ska vi ha det igen, veckan innan och på konsertdagen.  Nu ska  jag börja öva självständigt till båda konserterna, set är också kul.  Fint ska det bli!

Nu

Är det dags att alla tråkiga kommentarer ska in i det ena örat och ut från det andra. Jag har bestämt, att jag ska inte fastna i det som är tråkigt.  Och i överlag inte fastna så mycket i autismen.  Klart., att jag har begränsningar  med vad man kan göra,  men ändå finns det gott om saker som jag kan göra!

Vilken vecka!

Man har åkt otaliga gånger med bussturer som kommer från Kimitoön. Det har bara råkat så,  annars skulle jag inte ha åkt så mycket med de här turerna.  I alla fall har jag varit glad, då det har hänt så många saker man har fått vara glad av. Det var än igen sån vecka, att man inte har vetat, hur man ska reagera. Men fint har det varit!

Nu gäller det att fundera ...

Vad man ska sjunga i dag, jag hade nog en så bra låt förra veckan då vi sjöng låtar som läraren hade valt oss  Hade tänkt också, att jag skulle ha sjungit den, men det finns också mycket andtra alternativ. Får se, vad jag hittar på att sjunga  idag, det ska bli fint i dag!

Nu börjar november

Jag vet inte, varför jag inte tycker om november, Kanske därför, då det är så mörkt.  Och kanske också därför, då det finns så lite fåglar.  Alla fåglar är såna som jag tycker om, men flyttfåglarna är borta. I dag har jag ledigt från instituutti, det är bra, det tycker jag om. Men så här är det bra, det här är det bästa!