Inlägg

Visar inlägg från januari, 2024

Svåraste låten!

Nu har jag sjungit Ram pam pam,  jösses hur svår den är! Jag har nog lyssnat på den i flera repriser, men jag hade nog inte tänkt mig  att den skulle vara så här svår!  Andra låtar som jag har sjungit under kursem, de har inte varit  så här svåra. Men jag ska nog klara mig upp från det här hindret!

Ett fint minne!

En båtresa, med Viking Grace, höstlovet 2017. Vi hade anlänt till Åbo, kapsäckarna var fullspäckade med våra uppköp. Varifrån skulle vi hitta vår buss, då det var så.många bussar på parkfältet. Men jag visste vilken färg vår buss har då jag har vetat att Vainios bussar är antingen gula eller vita. Det var också första gången jag åkte med Marko,  nu har det varit många gånger!

Härligt att få vara hemma

Det är det! Nu känns det jättebra att man inte behöver gå mellan två bostäder. Nu har jag fått vara i mitt eget hem, det har varit fint. Vi var tvungna att göra det så här, men det gick fint också!  Jag har varit nöjd att få vara med hundväninnan, man vet inte hur länge vi får ha henne kvar. Hon är ganska gammal, därför vill jag ta  allting loss ur tiden som vi har ännu kvar.

Annorlunda natt

Det har den varit!  Första gången på flera år, då man sover i väninnans rum i stället för sitt eget rum. Det här på grund av att min mamma har genomgått en starroperation i båda ögonen och samtidigt är hon rädd att Huisku skadar sig då hennes säng är så hög. Men bra har det gått!

Fin dag!

Minsann! Jag hade tänkt att jag inte skulle hinna till halv nio, mrn det var precis tvärtom! Jag var 15 minuter innan kursem började, hade god tid att lyssna på egen musik.  Jag hade till vårens början samma låt, med vilken jag hade avslutat hösten. Det gick så fint, nu undrar jag, om Marko minns att jag har övat den under bussresan. Det vore fint att höra! 

Kurserna börjar tidigare!

Nu måste man komma ihåg, att torsdagens och fredagens kurser börjar en aning tidigare än de började på hösten. Karaoken börjar halv timme tidigare och italienskan 15 minuter tidigare. Men det är ändå roligt att börja fastän de börjar tidigare.  Det är ingen panik, man måste bara komma ijåg det hät!

Nog skulle man komma ihåg att stänga dörren!

Om elräkningen skulle gå från min plånbok Nu har man glömt det fleta gånger,  alltför många! Man måste komma ihåg också det att mamna inte tål drag, ännu mindre nu, då hon har ledreuma. Batteriet brinner rött, det år inte bra . Nu måste jag komna ihåg det att jag stänger dörren!

Det här är fint!

Jag har varit väldigt peppad på att få börja med mina kurser efter ett långt jullov. Jag tycker att jullovet har varit bra, att man har fått vila lite grann. Inte alls tokigt! Men nog känns det bra, då man får börja kurserna, inte är det illa det heller!  Det har lentsikka bra!

En bok som jag läser gärna!

Ja, det är en bok, som jag verkligen gillar. Och man blir så nyfiken på att hur många vänner katten Alfie ska få. 15 sidor har jag redan läst framåt,  ju längre framåt man får boken, desto mera nyfiken man blir. Jag tycker om att läsa den här boken,  det är superfint att läsa den!

Helt otroligt!

Att jag får börja redan sjätte listan med Tärsky-gänget! Några gånger har det råkat så att mina låtar har blivit prickade på listan. Får se, hur det ska gå med den här listan, säkert blir det några också nu. Det är inte alls omöjligt.  Nu är det dags för mig att kolla mina egna listor, de är nog rätt så jobbiga eftersom de är så långa.  Från cirka 20 till cirka 30 timmar, och även längre. Jag skickar mina önskemål till listan via Messenger, det har gått superfint!

Det här var inte alls roligt!

Att plocka bort våra juldekorationer, de är så fina! Tycker nog om att plocka dem fram, men då man ska plocka dem bort, det är inte så roligt! Jag har en staty med tomte och katt, hade bara den framme. Men så här är det, inte dröjer det länge så får vi plocka dem fram igen! 

Blev påmind om...

När jag hade börjat i Vilpas hejarklack. Det var den sjunde januari 2023. Efter det har jag varit med i nio matcher. Sex på förra säsongen och tre på den pågående säsongen. Det tycks nu ha blivit så, att jag hålls med i baskets hejarklack,  den vägen tycks det ha gått.  Men inte utan mina släktingar!

Hoppas på ett fint år!

Det hoppas man på, då året har börjat. Hoppas på att man får många fina upplevelset och inte så mycket negativ respons som man fick ifjol. Klart att det kommer mycket negativt, men det skulle inte behöva vara så stor mängd. Men mitt år ska vara ett bra år också i år!