Inlägg

Visar inlägg från mars, 2024

TPS Hockey

En fin säsong trots att den tog slut redan nu . Vi som hejar på TPS får vara stolta över det som laget har åstadkommit.  Det var väldigt nära, att Tepsi inte skulle ha fallit bort redan på första omgången, men det gjorde de inte. Säsongen visade, att allt är möjligt, det var det verkligen.  Det här är verkligen sånt jag gillar! Kämparandan var bra!  Grumdserien var inte så bra, men ändå kunde de visa det bästa! Duktiga Tepsi!

Inte gick det under påskveckan heller...

Atr undvika Radio Nova,  det gick  varken i början eller närmare slutet av veckan.  Men det kändes superfint att jag orkade efter  en lång dag i medborgarinstitutet, det skullle inte ha gått, om jag inte hade varit hemma innan jag var på gång på nytt. Men i dag är det kanske sista dagen som jag får klä TPS-skjortan på, det är inte alls omöjligt! Klart att man hoppas på vinsten, men i alla  fall har man också förberett sig till att semestern börjar idag. 

Påskveckan ska börja

Den här veckan har jag bara hälften av mina kurser, en del kurser blir borta. Ena musiken är borta på grund av spelning och den andra faller bort på grund av långfredagen. Därför går den här veckan med hälften av mina kurser, det är bra, att man inte behöver gå så ofta på kurser!

Vad var det som.hände?

Massa fina saker! Jag hade varit ute och handlat under förmiddagen, hämtat potatis,  blomkål och glass. Men det hände så mycker fint, det hände under hemresan. Inte kunde man undvika Radio Nova på fredagen heller, det gick helt enkelt inte, då Marko körde. Men för mig har det inte spelat stor roll, eftersom jag lyssnar på Radio Nova  via mon telefon. Det har varit en fin vecka!

Så urfint, Radio Nova gick inte att undvika

Att Tepsi gick vidare till kvartsfinal! Jag hade tänkt först, att Lukko skulle gå, men så var det Tepsi! Det gick inte att  undvika Radio Nova på måndagen,  knappast  kommer det att gå under resten av veckan, men det får man se. Superfimt Tepsi!

Det här kunde man inte undvika!

Att Radio Nova spelades under mina bussresor, det har inte varit bara en eller två gånger, det har  varit rätt många gånger!! Naturligtvis beror det väldigt mycket på vad chaufförem tycker om, men en del tycker om att lyssna på Radio Nova. Och jag har inte haft så mycket emot det, för mig har det passat utmä4kt. Tror nog, att komnande veckan ska vara likadan, kan inte undvika Radio Nova  nu heller!

Fin säsongavslutning!

Och wow Jessie Diggins! Jag har alltid gillat Jessie, vet inte varför,  men så länge som hon har tävlat i världscupen har jag tyckt om henne!  Hade inte tänkt på att det skulle gå så här fint för finländskorna, men det var jag glad för!

Ganska många gånger

Har det varit så, att man har fått höra på Radio Nova under bussresorna. Det har inte varit någon problem för mig,  jag har varit så van vid det under alla år som jag har åkt med bussen. För det mesta har det varit i de bussar som går från Salo till Dalsbruk. Jag har inte hört så mycket i stadsbussen, men i Dalsbruks linjen hörs det rätt så osta!