Inlägg

Visar inlägg från juli, 2024

Sommar som en diamant

Så har det varit så gott som hela sommaren! Man hade inte vetat, vad som skulle hända och hur fint det skulle vara. Jag hoppas på det att jag skulle få åka med alla bekanta chaufförer, men det återstår att se, det vet man inte ännu. Jag vet att allt ska gå bra, det är jag helt övertygad om!

Varför?

Måste vi vara så högljudda, om Huisku skäller?  Klart, att vi inte tycker om skällandet, men måste vi också vara så högljudda? Hela tiden ropar vi så högt som vi bara orkar, med full hals.  Jag är ännu värre med det än min mamma, ibland måste hon säga till även för mig.  Nu ska jag släppa av höglunuddheyen!

En fin dag

Klockan sex var jag första gången ute med Huisku, då såg vi en dubbelregnbåge. Den var så fin! Nu har jag varit en gång till ute, nu har det varit fint! Har det inte varit bra!

Fina katter på Bjärkas!

De är så fina! Jag har börjat följa deras konto på Instagram, där ser man hur mycket katterna hinner göra.  Mina favoritkatter heter Jaffa och Justus, de är de finaste på Bjärkas. Inte att glömma bort Jansson, han är också fin. Mjau!